Вторник, 23.04.2024, 08:15 Приветствую Вас Гость


Село Веровка Добропольский район

Главная | Регистрация | Вход через соц.сеть | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Ситуация на Украине » Ситуация в Крыму сегодня » В Магадан з Криму доставлено 200 українських "переселенців"
В Магадан з Криму доставлено 200 українських "переселенців"
mazepaДата: Среда, 27.08.2014, 09:20 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 364
Репутация: 8
Статус: Offline
В аеропорт "Магадан" з Криму літаком Boeing 777 доставлені близько 200 українських переселенців, у тому числі 35 дітей. Як повідомляє інформаційний портал Newsru з посиланням на начальника відділу ФМС Росії по Магаданській області Жанну Августову, у прибулих з Криму є довідки, які дозволяють їм брати участь у програмі з переселення співвітчизників з-за кордону.

Протягом трьох місяців вони, якщо захочуть, можуть отримати громадянство РФ. "Опитавши їх, ми з'ясували, що у багатьох є робочі спеціальності: пекар, електрик, кухар, - які необхідні нашому регіону, особливо у віддалених районах області. Люди поїдуть туди. Роботодавці нададуть їм житло і роботу", - розповіла Августова.

Вона додала, що деякі підприємства області вийшли з ініціативою прийняти вимушених переселенців на роботу. Одна сім'я побажала відправитися в Тюмень, до родичів.

Як уточнила Августова, за законом вимушені переселенці мають право один раз скористатися безкоштовним проїздом за рахунок ОФМС. Але вже з Тюмені в інші міста - за свій рахунок. Вони трохи відпочинуть, а після почнуть працювати з органами ОФМС, співробітниками Центру зайнятості ", - зазначила міністр праці та соціальної політики Магаданської області Наталія Твердохлебова. За її словами, головне завдання регіонального відомства - працевлаштувати людей.   ukranews.com


 
Форум » Ситуация на Украине » Ситуация в Крыму сегодня » В Магадан з Криму доставлено 200 українських "переселенців"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: